Första snön här

Första höstsnön på hästbetet Första höstsnön på hästbetet

Natten till idag mellan midnatt och 3-tiden kom det drygt en dm snö här uppe i gränstrakterna mellan Östergötland, Närke och Sörmland. När jag var ute med hundarna vid 3-tiden blec de alldelses "galna" eftersom minst en liten räv varit uppe på altanen och sprungit runt. Den hade dessutom varit uppe på trädgårdsmöblerna (ja, de är faktisk fortfarande ute!).

 

Hästarna fick gå upp i "vinterhagen" i morse och för fölen TonTon och Ida var det första gången de fick uppleva snö.  På förmiddagen har det varit soligt och nästan vindstilla, men nu på em kommer den utlovade blåsten.

 

Rune - "The Kidneyman" - har just varit här och hämtat RF:s älgko och kalv för att ta hem och stycka dem år RF. Själv ska jag snart börja srtycka ned min älgko också. Lars E har varirt här och grovstyckat en del för att hjälpa mig. Jag orkar inte stå för länge och stycka, mest beroende på det hårda golvet.

Etiketter: jakt o vilt allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln