Svensk Hjortavels höstmöte

Vi går mot vintern! Vi går mot vintern!

Den gångna helgen tillbringades på Örensbadens Hotell o konferens tillsammans med ett 20-tal medlemmar i Svensk Hjortavel. Årets höstmöte var ett diskussions- och arbetsmöte där ett antal aktuella frågor på dagordningen.

 

TB-programmets avslutning och en friförklaring av Sverige från bovin tuberkulos på hjort var den mest angelägna frågan eftersom förbundet snart kommer att bjudas in till Jordbruksverket för att få se förslaget till ny förordning. Några vettiga idéer till förhandlingsförslag från förbundets sida kom fram och skall vidarebefordras till våra förhandlare.

 

Nya hemsidan demonstrerades av undertecknad och medlemmarna fick komma med förslag och idéer till utbyggnad och användning. Harriet Samuelsson kommer att utbildas av undertecknad för att sedan kunna hjälpa till med webbmasterns uppgifter.

Mötets mening var också att vi tills vidare skall fortsätta att länka till Sydhjorts nya hemsida.

 

Förbundets tidning är ett problem eftersom undertecknad sagt upp sig som t.f. redaktör efter fem år på posten. Mötet var överens om att en papperstidning behövs, men kunde inte komma med några realistiska förslag till lösning på redaktörsproblemet.

Etiketter: hjortar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln