TACK Anders, Jonas och Kalle!

Igår på Valborgsmässoafton fick jag lämna Södersjukhuset och min dotter Maria skjutsade hem mig till Backahöjden. Jag börjar nu så smått att samla intrycken från det som har hänt och försöker förstå.

 

Förutom själva händelsen är det överväldigande intrycket den hjälp och det stöd jag fick från ett antal personer.

 

Anders HannulaCanon och Jonas Jonsson på företaget initiativ (som anordnat evenemanget åt Canon) följde efter ambulansen till SÖS och stannade hos mig ngn timme, ända till mina barn anlänt. De utgjorde ett ovärderligt stöd och kunde bl.a. berätta i detalj vad som hade hänt, vilket jag själv inte hade något minne eller vetskap om. Jag kommer aldrig att tillräckligt kunna tacka dem för detta stöd.

 

När jag sedan efter att ha varit nedsövd nästan ett dygn åter var vaken kom Anders åter på besök.
Kalle Mörck från Canon (bevittnade händelsen men hann inte fånga upp mig) kom likaså på besök och gav mig sitt eget exemplar av Canons fantastiska bok EF LENS WORK III, en gåva jag mycket uppskattar.

 

Jag förstår att händelsen var otrevlig för er och fr.a. det faktum att ni inte hann ingripa fysiskt i händelseförloppet, men det hade ingen kunnat göra. Vad jag har förstått i efterhand har ni dock i väntan på ambulans tagit om hand om mig på ett alldeles utmärkt och adekvat sätt.

 

ETT VARMT OCH DJUPT TACK TILL ER ALLA TRE FÖR ALL HJÄLP OCH STÖTTNING NI GAV MIG!

JAG KOMMER ALDRIG ATT KUNNA ÅTERGÄLDA DET.

Etiketter: tack

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln