Canon Pro Solution

Efter en mycket givande dag (2012-04-26) på Nackastrandsmässan med bl.a. bildvisningar av Brutus Östling, Ziv Koren och Jens Assur,  stod jag strax före stängningen vid Canons videomonter tillsammans med Jonas Jonsson från initiativ och Anders Hannola och Kalle Mörck från Canon.

 

Kalle hade just berättat om en film på YT där testaren avslutade med att testa hållbarheten genom att slå en slägga i kameran. Alla skrattade, så även jag.

 

Det som sedan hände har berättats för mig av ovan nämnda herrar eftersom jag mitt i skrattet lämnade de medvetnas skara och i stället började krampa i huvud och överkropp. Därefter föll jag, som den fura jag är, handlöst bakåt och utan att ngn omkring hann fånga upp mig slog bakhuvudet rakt i golvet.

Ett mindre blodvite uppstod och gubben Eriksson var medvetslös ända tills ambulansen ca 20 min senare startade mot Södersjukhuset.

Till akuten på SÖS kom även Anders och Jonas och jag mig stöd fram till dess att Maria och Olle anlänt. Tusen tack för det!

 

Så småningom visade utredningen en liten subduralblödning OCH en lite subarachnoidalblödning av oklar genes. DT-angio kunde dock inte påvisa ngt aneurysm eller ngn kärlmissbildning. Traumatisk subarach?

Då gubben hade ont i huvudet, hade fått ett förhöjt blodtryck och hade svårt med syresättningen flyttades han så småningom till postop, där jag under ett dygn sövdes ned för att sedan flyttas till en kirurgavd.

Där vårdades jag fram t.o.m. valborgsmässoafton då jag blev utskriven och Maria skjutsade hem mig till Backa.

 

Idag på fm hade jag ett telefonsamtal med öl Anna Karlbom på Smärtklin i Linköping. Hon tror, liksom jag, att kramperna orsakades av en kombination av slarv med medicinering (inte tagit Gabapentin de tre doseringstillfällena före kramperna), samt en brist på sömn de föregående två nätterna.

Förhoppningsvis är det så!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln