Rapport från det stora fina sjukhuset

Igår em fick jag tilltagande huvudvärk och i enlighet med de instruktioner jag fått av läkarna i Stockholm och dr NN i Linköping, skjutsade hustru Kerstin in mig till det stora Universitetssjukhuset. Där har de alla specialiteter.

Jag kommer in ca 10 dagar efter en traumatisk hjärnblödning och nu med tilltagande huvudvärk och omhändertas därför av en specialist - i gynekologi! - nej, jag skämtar - jag blev omhändertagen av en cardiolog (hjärtspecialist). Därefter blev jag inlagd på en neurologavd. där man uppenbarligen fokuserade på att ändra den medicinering jag haft under lång tid. Inga tecken till att en  datortomografi av skallen skall göras och ngn medicin för den ökande huvudvärken får jag inte förrän jag sliter bort alla kablar och byter till civila kläder för att gå hem.

Då = nu verkar det hända saker. Jag ska nu tydligen få komma på röntgen för datortomografi av gubbens skalle.Tyvärr finns ingen som helst planering gjord för denna uppföljning beroende på att jag blev avvisad i fredags när jag kontaktade den aktuella kliniken, just för att få en planering till stånd. Om en sådan hade skett kunde man på röntgen även gjort undersökning nr 2 med kontrast.

 

Jag sitter väl kvar här ett tag med min huvudvärk (det är inte lätt att vara bra acetylerare!!!) ett tag och ser vad som händer.

Jag får återkomma när jag vet mer. Jag känner mig dock trygg med två starka doktorer bakom ryggen - NN på US och min dotter Maria.

 

Detta är skrivet från avd XX på det stora fina Universitetssjukhuset kl 11:30.

Kommentera gärna inlägget:

  • Ledarhinden • 13 maj 2012 21:31:14
    Dålig planering! Jag har några frågor: Hur fakturerade Maria sitt arvode? Hur gick det med din huvudvärk/uppföljning/vårdplanering? Hur lätt är det att behandla en läkare? Vänligen

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln