Egen bild som headerbild på annan hemsida

I ett antal år har jag nu använt det som tidigare hette Svensk Åskvarning för att följa och se var åskan eventuellt går. Sedan ngt år har siten bytt namnt till Extreme Weather Prognosis (www.ewp.se) till vilken jag länkar på våra vädersidor på denna hemsida.

 

Till årets säsong har man gjort om layouten en hel del och jag har varit inne och tittat ett antal gånger och alltid haft en viss känsla av igenkännande. Först idag upptäcker jag att det (sannolikt) berott på att denna åskhemsida har en av mina blixtbilder som bild i headern = sidhuvudet.

 

Så här skriver de:

"Blixtbilden som finns högst uppe på sidan är tagen av Rolf Eriksson. Ett mycket vackert kort!"

 

Självfallet känns detta kul och hedrande!!

 

Bilden är den som ses här ovan till höger. Fler blixtbilder hittar du HÄR!

Etiketter: åskbild

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln